ZUBA.hr

Telefon: +385 1 2049 388

Fax: +385 1 2049 389

SOLARNO ČIŠĆENJE

Pouzdana rješenja za čišćenje privatnih ili komercijalnih solarnih sustava.

Instalirani solarni sustavi svakodnevno su izloženi zagađivačima i onečišćenju. Čak i nakon kratkog razdoblja korištenja, naslage prljavštine smanjuju učinkovitost sustava i smanjuju prinos. To može spriječiti samo redovito solarno čišćenje.

Provjerena rješenja za čišćenje privatnih i komercijalnih solarnih sustava. QLEEN SOLAR sustavi su mobilni i vrlo fleksibilni. Lako se mogu prilagoditi različitim uvjetima čišćenja. Visokokvalitetne komponente i pouzdani alati osiguravaju brzo i ekonomično čišćenje malih i velikih sustava u bilo kojem trenutku.

QLEEN SOLAR sustavi rade s demineraliziranom vodom ("Pure Water") i omogućuju ekološki prihvatljivo i nježno solarno čišćenje - potpuno bez kemikalija .  Troše malo vode i energije za svakodnevno čišćenje. U praksi QLEEN SOLAR sustavi troše manje od 160 litara vode/h.

Posebno pogodan za  profesionalno solarno čišćenje i za učinkovit rad čišćenja do visine od 21 metra: QLEEN DISY SOLAR. Čišćenjem s QLEEN DISY SOLAR i korištenjem posebne rotirajuće četke ROTAQLEEN, dugovječnost, učinkovitost i prinos PV i solarnih sustava su  osigurani.
Ova stranica koristi kolačiće (eng. cookies) kako bismo bismo vam pružili najbolje korisničko iskustvo.