ZUBA.hr

Telefon: +385 1 2049 388

Fax: +385 1 2049 389

COVID-19 oprema

i-sense ( mjerač kvalitete zraka)

  • Kako bismo stvorili zdravo, ugodno unutarnje okruženje, moramo optimizirati unutarnje uvjete. Ali da bismo to mogli učiniti, moramo nevidljivo učiniti vidljivim. Uz i-sense možete odmah mjeriti temperaturu, vlažnost i kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru.
  • Osjetite razliku u zdravom okruženju
    Kvaliteta unutarnjeg okruženja ima izravan utjecaj na svakoga tko koristi ili posjećuje zatvoreni prostor. Loša kvaliteta zraka u zatvorenom prostoru može rezultirati alergijskim reakcijama, napadima astme i prijenosom virusa. Zahvaljujući i-sense-u znate kada je potrebno poboljšati kvalitetu u zatvorenom prostoru. Često postoje mali, mjerljivi koraci koje možete poduzeti.
Zatražite ponudu
Proizvođač i-team Category

Jeste li znali da kvaliteta zraka u zatvorenom prostoru može biti i do 5-10 puta lošija od kvalitete vanjskog zraka? Nije nešto olako uzimajući u obzir da u prosjeku 90% vremena provodimo u zatvorenom prostoru. Prostorije u kojima radimo, kuhamo, čistimo, tuširamo se i spavamo moguća su izvorišta za širenje kontaminanata poput virusa. A u današnje vrijeme, širenje COVID-19. Više nego što se na prvi pogled čini kvaliteta zraka ima izravan utjecaj na sve koji koriste ili posjećuju zatvoreni prostor. Loša kvaliteta u zatvorenom prostoru može rezultirati alergijskim reakcijama, napadima astme i prijenosom virusa. Štoviše, neugodan miris odmah poručuje našim osjetilima da je prostor nečist, a ustajali, suh ili vlažan zrak može čak negativno utjecati na naše raspoloženje ili dovesti do glavobolje i umora. Ni to ne čini mnogo za imidž vaše tvrtke.

Uz i-sense možete izmjeriti 5 glavnih čimbenika koji utječu na naše unutarnje okruženje.

  • Lako to radi
  • Daje brze rezultate
    Uz i-sense možete odmah mjeriti temperaturu, vlažnost i kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru. Kvaliteta zraka jasno je naznačena na i-sense ikonama koje mijenjaju boju ovisno o trenutnoj situaciji. Na taj način točno znate kada trebate nešto poduzeti.
  • Učinite nevidljivo vidljivim uz i-sense mjerač kvalitete zraka

Details

Ova stranica koristi kolačiće (eng. cookies) kako bismo bismo vam pružili najbolje korisničko iskustvo.