ZUBA.hr

Telefon: +385 1 2049 388

Fax: +385 1 2049 389

i-gum

Zatražite ponudu
Proizvođač i-team SKU i-gum Category

NOVA REVOLUCIJA U ELIMINIRANJU ŽVAKAĆIH GUMA
i-GUM je aparat koji konačno eliminira žvakaće gume sa dokazano svih površina
kao i u svim vremenskom uvjetima, nije više potrebno čekati hladnije vremenske prilike da bi odstranjivanje bilo učinkovitije.
Najbolje rezultate pokazuje baš u toplim vremenskim uvjetima.
i-GUM je profesionalni aparat za Vaše rješenje, a na dohvatu Vaših ruku.
Što starije žvakaće gume, što veći problem to bolji efekt eliminacije!
Nema većega grada u RH koji nema problem sa ljepljivim problemom.
Pogotovo tu mislimo na naše turističke gradove na priobalju, gdje je veliki problem već u toj mjeri jer mediteranska klima pomaže turizmu ali nikako ne pomaže u do sada odstranjivanju ovih tkz. ljepljivih problema.
Na tržištu se nalaze različiti aparati i strojevi koji zbog svoga izgleda, veličine, bučnosti, nezgrapnosti, težine i tko zna još čega nisu prikladni za efektivan rad, a kamo li za revoluciju u eliminiranju žvakaćih guma.
Testirano i provjereno odstranjuje Vaše ljepljive probleme sa svih glatkih, hrapavih površina kao što su površine od kamena, betona, asfalta, keramičkih pločica, laminata, parketa, tekstilnih otirača, tapeciranih površina itd. itd.
Gdje god se okrenete oko nas su ostaci žvakaćih guma, (ispred škola, muzeja, trgovina, restorana, na autobusnim i tramvajskim stajalištima, ispred kino dvorana, banaka, hotela…).
Tih, lagan i okretan aparat jamac je jednostavnosti primjene, nosi se na leđima, a težina i veličina mu je kao torba od školarca iz 4 razreda osnovne škole.
Radi na principu zagrijavanja žvakaćih guma gdje uslijed djelovanja ekološkog prihvatljivoga sredstva ostaci žvakaćih guma jednostavno nestanu, ispare, pogotovo je to izraženo na hrapavim površinama gdje kod klasičnoga mehaničkoga odstranjivanja uvijek dijelovi ostanu baš u tim hrapavim površinama.

Details

Pakiranje

1 kom.

Ova stranica koristi kolačiće (eng. cookies) kako bismo bismo vam pružili najbolje korisničko iskustvo.