ZUBA.hr

Telefon: +385 1 2049 388

Fax: +385 1 2049 389

COVID-19 oprema

i-cover 1.0 – BATERIJSKI RASPRŠIVAČ MAGLICE

Zatražite ponudu
Proizvođač i-team SKU IMM.FCT.0000B Categories , ,

U novoj nastaloj situaciji u kojoj sada živimo gdje se sve svodi na 2 metra socijalnoga distanciranja, a nakon COVID-19 važno je da i ažuriramo svoje metode čišćenja i uključimo u naš svakodnevni život sve više i dezinfekciju.

Rješenje je i-cover 1.0 raspršivač maglice za dezinfekciju unutarnjih i vanjskih površina. Higijena i sigurnost postaju sve važniji segment naših života. i-cover 1.0 je napredni akumulatorski raspršivač hladne maglice, dizajniran tako da Vaš posao dezinficira brzo, učinkovito i temeljito. i-cover 1.0 sa jedinstvenim sustavom mlaznica u boji, tako da uvijek znate koju mlaznicu možete koristiti za koju površinu.

Ljubičasta mlaznica ( 0,2mm. )najfinija mlaznice za jako osjetljive predmete i površine (papiri, dokumenti, tipkovnice, stolovi, tastature, mobiteli……..)
Zelena mlaznica ( 0,3mm. ) za unutarnju primjenu ( stolice, tepisi, zavjese, unutrašnjost auta, kamiona, autobusi, vlakovi, stolice, zavjese, dječje igračke, sprave za vježbanje, sobe………
Narančasta mlaznica ( 0,5mm. ) prostor za pripremu hrane.
Plava mlaznica ( 0,8mm. ) za vanjske prostore, okvire prozora, vrata, zidove, skladišta, kartonske i zapakirane transportne kutije, javne sanitarne prostore, tovarni kamionski prostor…………

U 10 minuta rada koliko ima dovoljno kapaciteta u spremniku moguće je dezinficirati oko 150m2.

Details

Težina 7.5 kg
Dimenzije 300 × 230 × 270 mm
Pakiranje

1 kom.

Baterijski aparat

24V

Težina ručke

1kg

Autonomija baterija

>12 sati

Ova stranica koristi kolačiće (eng. cookies) kako bismo bismo vam pružili najbolje korisničko iskustvo.