ZUBA.hr

Telefon: +385 1 2049 388

Fax: +385 1 2049 389

Partneri

CARIND

carind_header_partner

Tvrtka je osnovana 1988. godine u Arpinu. Carind je trenutno jedan od najvažnijih talijanskih proizvođača u papirnoj industriji. Proizvode plasiraju na profesionalno tržište u vezi s javnim tijelima, lancima trgovina i velikim maloprodajnim kanalima u srednjem i visokom sektoru. Kao rezultat tehnološki naprednih proizvodnih i automatizacijskih sustava i kompetentnosti za prilagodbu promjenama na međunarodnim tržištima, Carind je jedna od vodećih tvrtki u zdravstvenom i sanitarnom sektoru.

DAYCO

dayco_header_partner

Dayco Metal je tvrtka koja proizvodi profesionalnu higijensku opremu od 2005. Smješteni su na području od 3000m2 u Topkapı-u, industrijskom području İstanbula.

Izvoze u  mnoge zemlje širom svijeta kako europske, tako u bliskoistočne i ruske zemlje. Njihovi proizvodi predstavljaju predstavljaju visoku kvalitetu prolaskom kroz razne faze planiranja, proizvodnje, upravljanja i odobrenja.

Iz tog razloga su poznati i preferirani svim tržištima.

Načelom ‘zadovoljstvo kupaca je naš uspjeh’ postigli su visoke ciljeve na domaćem i inozemnom tržištu. Te u vrlo kratkom vremenu uspostavili vrlo snažan odnosa s kupcima prije i poslije kupnje. Prate globalizaciju i trendove te svojim proizvodima prate sve bolji i kvalitetniji tehnološki razvoj.

ELSEA

Elsea je osnovna 2001. kao skupina mladih poduzetnika, koji su već imali iskustva u području industrijskih usisavača. Njihov glavni cilj bio je spojiti svoje duboko poznavanje tržišta čišćenja s visokokvalitetnim proizvodima, u potpunosti proizvedenim u njihovim proizvodnim pogonima smještenim na jugu Italije. 

2004. godine korporacijskoj strukturi ELSEA pridružio se novi partner s važnim iskustvom u upravljanju velikim stranim kompanijama. To je zapravo označilo prekretnicu prema međunarodnoj trgovini. 

Danas neprekidno obnavlja i širi asortiman proizvoda, za čiju kvalitetu u svijetu svjedoči ISO 9001: 2008, TUV- GS, cTUVus i GOST, prisutan je na svim europskim, američkim, australijskim, azijskim, ruskim i južnoafričkim tržištima.

EUREKA

EUREKA je talijanski proizvođač strojeva za čišćenje i pometačica.
EUREKA je osnovana 1986. godine, danas je EUREKA postala jedan od najvažnijih specijaliziranih proizvođača industrijskih čistača, te je u potpunosti usmjerena na međunarodnom tržištu i to u preko 60 zemalja.

Prednosti EUREKA strojeva:
Kontinuiranim ulaganjem u vrhunsku tehnologiju izrade, garancija je da su svi proizvodi u skladu s najvišim standardima kvalitete. EUREKA je u potpunosti opremljen proizvođač za obavljanje od rezanja metala, savijanja, zavarivanja i samoga projektiranja proizvoda u samoj tvornici.

Integrirani proizvodni pogon opremljen je s više proizvodnih i montažnih linija.
Proteže se na preko 15 000 m2 .
Time se omogućuje provedba velike i male produkcije uz niske troškove u isto vrijeme.
Stoga se mogu ponuditi vrlo konkurentne minimalne količine za klijente čime im se pomaže u brzom reagiranju na sve promjene tržišnih uvjeta.

Jasno je da su najnovije tehnologije ključ opstanka i stoga se ulaže u kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj.
Posebno ističemo ECO tehnologiju gdje se do 5 puta može produžiti rad pomoću posebnim patentiranim uređajem za recikliranje vode i sredstva za čišćenje, te se sa istom količinom vode i kemije može maksimalno uštedjeti i vrijeme i novac.

EUREKA proizvodi su izgrađeni u skladu s glavnim međunarodnim standardima, uključujući europske norme EN, kao i sa drugim relevantnim standardima za svaku vrstu proizvoda.

Ove prednosti su pomogle u pozicioniranju kao vodeći proizvođač privatnih marki za različite međunarodne proizvođače kao što su Wetrok, Minuteman-PowerBoss, Akua itd.

EXIVE

Exive International BV je tvrtka za  opskrbu svom opremom  za čišćenje vrhunske kvalitetete.

Exive se nametnuo kao jedan od velikih lanca proizvoda za čišćenje.

Brine se o zadovoljstvu svojih kupaca i drži do kvalitete svojih proizvoda .

IPC

Pomoću „Sheme za dodjelu znaka Europske unije“ svojim kupcima uz IPC kao partnera možemo jamčiti da su svi proizvodi ekološki prihvatljivi!
Osnovan 1992. godine, EU ECOLABEL je sustav označavanja okoliša tipa I (ISO 14024) certificiran od treće strane.
Cilj mu je promovirati proizvode i usluge koji imaju smanjeni utjecaj na okoliš, tako da europski potrošači mogu odabrati proizvode koji poštuju njihovo okruženje. „Poznat u cijeloj Europi, EU ECOLABEL oznaka je izvrsnosti koja se dodjeljuje proizvodima i uslugama koji u svom životnom ciklusu ispunjavaju visoke ekološke standarde: od vađenja sirovina, procesa proizvodnje, distribucije i konačnog odlaganja.“

i-team

i-team je firma sa sjedištem u Eindhovenu koja posluje u preko 60 zemalja. Bave se proizvodnjom vrhunskih strojeva za čišćenje (usisavača, strojeva za čišćenje , za uklanjanje žvakaćih guma i drugo) Radi inovativnih rješenja na području čišćenja odlučili smo postati njihovi partneri te njihove proizvode plasirati na tržište republike Hrvatske.

LEHMANN

Lehmann je poduzeće koja nudi inovativne, fleksibilne, ergonomske, profitabilne, održive i pouzdane proizvode. Cilj im je da inovativni proizvodima olakšaju čišćenje. Omogućuju da se čišćenje većih ili manjih projekata obavi fleksibilno i temeljito. Zalažu se za kvalitetu, pouzdanost i ekonomičan rad.

LORITO

Tvrtka LORITO je osnovana 1923 u mjestu Vevey na Ženevskom jezeru.
Od 1998 godine, sjedište s površinom od cca. 15.000 m² nalazi se u mjestu Allersberg,
pored Nürnberga. Lorito ima mrežu podružnica i distributera diljem Njemačke i gotovo u svim europskim zemljama. Tvrtke kćeri su u Berlinu, Braunschweigu, Hannoveru, Leipzigu i Frankfurtu. Sa vlastitom kamionskom flotom opskrbljuje kupce kako u Njemačkoj tako i u inozemstvu.

Od 1923 sva receptura za čišćenje razvijana je u vlastitim pogonima.
Što se tiče kompatibilnosti okoliša, sva su sredstva bez CFC, halogenih ugljikovodika i aromatičnog otapala. Koliko god je to moguće koriste se obnovljivi primarni proizvodi kako bi se zadovoljili strogi ekološki uvjeti.

Svi proizvodi odgovaraju regulativi EEZ 1999/45/EG, zakon za deterdžente i sredstva za čišćenje (WRMG 1987), zakonu o kemikalijama (ChemG, Rev. 2002) i pravilniku o opasnim tvarima (GefstoffV).  Što znači da naši proizvodi ne utječu na okoliš i zdravlje ljudi, u skladu s odgovarajućom uporabom. Dezinficijensi su prema DGHM propisima.

MEIKO

MEIKO je njemačka obiteljska tvrtka, koja je ostavila veliki trag na konkurentnom
tržišnom okruženju:
Posvećeni u razvoj i inovacije, stalno okrenuti prema budućnosti.
Krajnji cilj je ostati na najvišem nivou na sve većem i zahtjevnijem tržištu,
filozofija tvrtke je isporučivati kvalitetne proizvode uz vrhunsku uslugu.

U tvrtki Meiko naći ćete pouzdanog partnera za sve vaše profesionalne potrebe u svrhu opreme za čišćenje – nudimo sustave i specifična rješenja za upravljanje objektima i ustanovama kao što su bolnice, domovi umirovljenika, hoteli, restorani, servisi za čišćenje

PRODIFA

PRODIFA je ambijentni inovator, pionir u proizvodnji i distribuciji inovativnih osvježavajućih rješenja za higijenu.
Tvrtka je prisutna u više od 100 zemalja diljem svijeta, sa 1000 aktivnih distributera.
Nadaleko cijenjeni i očaravajući mirisi prostora.
Isto tako veliki izbor ostalih pomagala od kanti za smeće, koševi za otpad, vanjske pepeljare

SANTOEMMA

Santoemma je proizvođač profesionalnih strojeva za čišćenje tepiha i ostalih tekstilnih površina.
Tvornica je počela sa radom 1980 god. i nalazi se u Milanu (Italija).
Proizvodi Santoemma prodaju se diljem svijeta putem mreže kvalificiranih dilera.

Strojevi su dizajnirani da budu učinkoviti, pouzdani i za dugotrajno korištenje.
Sadašnji proizvodni program je rezultat kontinuiranog razvoja strategije usmjerene na poboljšanje postojećih strojeva i razvoju novih modela prikladnih za rješavanje određenih problema čišćenje.

Naša prednost je:

  • Kvaliteta i dugotrajnost naših strojeva
  • Jednostavnost održavanja
  • Točnost isporuke
  • Brzina u pružanju rezervnih dijelova kao i njihova povoljna cijena.

SEBO

Osamdeset godina nakon prvog patenta usisavača, dvojica mladih konzultantskih inženjera bili su uvjereni da mogu izmisliti usisavač koji će usisavanje podići na jednu novu i višu razinu.
Uz puno teoretskog i praktičnog iskustva osnovali su tvrtku “Stein & Co.” i 1978 su razvili model usisavača SEBO 350!

Taj inovativni model sadržavao je toliko novih patenata koji su izražavali tehnički napredak i ambicioznost u čišćenju, a osoblje u hotelima, bolnicama i uredima brzo su se uvjerili da je ovo najbolji usisavač ikad napravljen.
Od 1978. do danas, SEBO usisavači se koriste u svim dijelovima svijeta.

S 4 milijuna prodanih usisavača, SEBO je globalni lider u profesionalnim komercijalnim usisavačima.
Tvrtka Zuba d.o.o. je ovlašteni distributer i serviser profesionalnoga programa za RH!

TENSID CHEMIE

Za nas – TENSID-CHEMIE – higijena znači puno više od puke čistoće. Higijena je također uvijek sinonim za povjerenje i povjerenje je naš najcjenjeniji kapital. Već više od 57 godina postavljamo standarde za prvoklasne proizvode i korisničku uslugu kada je riječ o profesionalnom čišćenju i sanaciji. Naše dobro ime jamči za kvalitetu, pouzdanost, ekološku održivost i ekonomsku isplativost.
TENSID – CHEMIE posvećena je proizvodnji vrhunskih, sredstava za čišćenje i sanaciju. Cijeli njihov proizvodni proces u Muggensturmu i Quitu temelji se na sustavu upravljanja kvalitetom koji je u skladu s međunarodno priznatim standardima DIN ISO 9001: 2015 i DIN ISO 14001: 2015. Kako bismo bili sigurni da se ovi visoki standardi neprestano ispunjavaju, a i da dalje zaslužuju certifikate, njihovi tokovi rada i kriteriji upravljanja kvalitetom redovito se podvrgavaju internim i vanjskim revizijama.
Uz TENSID – CHEMIE kao našeg partnera, usredotočeni smo na pojedinačne koncepte i rješenja dizajnirane u uskoj suradnji s našim kupcima.

VECTAIR SYSTEMS

Vectair Systems je svjetski poznati inovator, proizvođač i dobavljač proizvoda za njegu zraka i higijenu u mnogim sektorima širom svijeta. Već više od 30 godina isporučuju sanitarna i mirisna rješenja u više od 130 zemalja.

Vectair svoje znanje i iskustvo fokusira na njegu zraka i miris, pranje ruku i njegu kože, kao i njegu površina i sanitarno zbrinjavanje.

Provjerite sami i pogledajte njihov katalog proizvoda.

VERMOP

VERMOP je stručnjak za profesionalno čišćenje. Kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača sustava za čišćenje, VERMOP stalno postavlja nove standarde kako bi omogućio učinkovito čišćenje na optimalan način. Ime ZUBA d.o.o. zalaže se za visokokvalitetne profesionalne proizvode i sustave čišćenja koji su inovativni, dokazani u praksi i izdržljivi. Zato smo se odlučili na zajedničku suradnju i njihovu kvalitetu, a rezultat je višegodišnje znanje i iskustvo.

Uz to, VERMOP nudi sveobuhvatnu uslugu, i apsolutnu pouzdanost u suradnji.

WELL DONE

Poduzeće koje ima veliko iskustvo i prošlost i proizvodi sredstva za čišćenje kućanstva i pomoćna sredstva za čišćenje doma.

Firma je osnovana 1996. g. u gradu Komárom, temelji se na znanju i iskustvu poduzeća sredstava za čišćenje Well Done i djeluje diljem svijeta.

Proizvodi izvrsne kvalitete, logo Well Done služi za jamstvo izvrsnih proizvoda jednog pouzdanog i iskusnog poduzeća i u Mađarskoj i na mnogim mjestima diljem svijeta.

Proizvodi Well Done su koncentrati s velikim intenzitetom i odrađuju većinu čišćenja umjesto ljudske ruke.

Dobar glas i kvaliteta proizvoda privlači i trgovce okolnih država u Slovačkoj, Rumunjskoj, Hrvatskoj, Austriji, Njemačkoj, Nizozemskoj, Engleskoj i drugim državama.

WEPA

WEPA Professional je 100% podružnica WEPA grupe. S više od 3800 zaposlenika i 13 lokacija u Europi, nalazi se u Premium ligi europskih proizvođača higijenskih papira. Ovo jamči gotovo sve prednosti tržišno orijentirane kvalitete na razini cijele Europe, po povoljnoj cijeni uz vrhunsku, pouzdanu uslugu.

WEPA kombinira vrhunsko znanje o proizvodnji papira s jedinstvenom tehničkom opremom. Stalni razvoj proizvoda, dosljedna tržišna orijentacija i prodaja širom Europe jamstvo su stalnih inovacija i napretka.

Satino by WEPA nova kolekcija označava vrhunsku higijenu, u svim detaljima. U tu svrhu Satino by WEPA nudi funkcionalne dozatore, mirisne osvježivače zraka i mnoge dodatke koji su ujedno i stilski i nadahnjujući.

WERNER & MERTZ

Werner & Mertz postoji više od 150 godina; tvrtka je osnovana 1867. godine kao tvornica voštane robe “Gebrüder Werner” (Braća Werner) u Mainzu na Rajni.

Tvrtka Werner & Mertz ima tradiciju mijenjanja tržišta novim razvojem, povećavanja koristi za kupce novim proizvodima i zaštite okoliša boljim formulacijama.

Povijest tvrtke dokumentira ovu veliku inovativnu snagu.

S brandovima kao što su Erdal, Frosch i tana, Werner & Mertz dobro se plasirala na europskom tržištu kao inovativna tvrtka.

Uvijek su posvećeni načelima ekološki prihvatljivog i održivog poslovnog pristupa, jer održivost za njih nije hir, već tradicija tvrtke koju svakodnevno prakticiraju.

Odanost i inovativan duh čine izvrsnu osnovu Werner & Mertza za nove poticaje koje neprestano pokazuju kroz svoje proizvode i  inovacije.

Ova stranica koristi kolačiće (eng. cookies) kako bismo bismo vam pružili najbolje korisničko iskustvo.