Prodaja, servis i opremanje objekata profesionalnom opremom za čišćenje, higijenskim sustavima i opremom za ugostiteljstvo

logo-i-strojevi

 

Talijanski proizvođač strojeva za čišćenje i pometačica.
EUREKA je osnovana 1986. godine, danas je EUREKA postala jedan od najvažnijih specijaliziranih proizvođača industrijskih čistača, te je u potpunosti usmjerena na međunarodnom tržištu i to u preko 60 zemalja.

Prednosti EUREKA strojeva:
Kontinuirano ulaganje u vrhunsku tehnologiju izrade garancija je da su svi proizvodi u skladu s najvišim standardima kvalitete. EUREKA je u potpunosti opremljen proizvođač za obavljanje od rezanja metala, savijanja, zavarivanja i samoga projektiranja proizvoda u samoj tvornici.

Integrirani proizvodni pogon opremljen je s više proizvodnih i montažnih linija.
Proteže se na preko 15 000 m2 .
Time se omogućuje provedba velike i male produkcije uz niske troškove u isto vrijeme.
Stoga se mogu ponuditi vrlo konkurentne minimalne količine za klijente čime im se pomaže u brzom reagiranju na sve promjene tržišnih uvjeta.

Jasno je da su najnovije tehnologije ključ opstanka i stoga se ulaže u kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj.
Posebno ističemo ECO tehnologiju gdje se do 5 puta može produžiti rad pomoću posebnim patentiranim uređajem za recikliranje vode i sredstva za čišćenje, te se sa istom količinom vode i kemije može maksimalno uštedjeti i vrijeme i novac.

EUREKA proizvodi su izgrađeni u skladu s glavnim međunarodnim standardima, uključujući europske norme EN, kao i sa drugim relevantnim standardima za svaku vrstu proizvoda.

Ove prednosti su pomogle u pozicioniranju kao vodeći proizvođač privatnih marki za različite međunarodne proizvođače kao što su Wetrok, Minuteman-PowerBoss, Akua itd.

ampri.pngcarind.pngeureka.pngexive.pnginjecta.pnglorito.pnglucart.pngmeiko.pngpoliboy.pngprodifa.pngsantoemma.pngvectair.pngwelldone.pngwepa.png