Prodaja, servis i opremanje objekata profesionalnom opremom za čišćenje, higijenskim sustavima i opremom za ugostiteljstvo

Poštovani,

Ovim putem željeli bismo Vas informirati o našem poduzeću te Vas zainteresirati za moguću poslovnu suradnju.

ZUBA d.o.o. - dostavno voziloTvrtka Zuba d.o.o. osnovana je 1994. godine, a započela je s aktivnim radom početkom 2011. godine.
Nakon dugogodišnjeg rada i skupljanja iskustva u drugim tvrtkama jednostavno je bio potreban ovaj korak za aktiviranjem već postojeće tvrtke.

Zuba d.o.o. je tvrtka za cjelovitu opskrbu proizvodima za profesionalnu uporabu na području čišćenja i higijene kao i servisiranje iste i kompletne opreme u ugostiteljstvu. Ključni partneri Zuba d.o.o. su poslovni objekti, hoteli, restorani, servisi za čišćenje, zdravstvene ustanove, starački domovi, škole, dječji vrtići, prehrambene i druge industrijske grane.

Sva naša oprema i sredstva su profesionalna i samim time pružaju veliku ekonomičnost pri korištenju. Naše proizvode nije moguće naći u slobodnoj prodaji jer isključivo služe za profesionalce u ovom segmentu posla.

ZUBA d.o.o. - štand na sajmu GAST u Splitu 2015.Pored velikog broja različitih kemijskih sredstava za čišćenje i pranje podova, suđa, namještaja, tapisona, sanitarija, inox površina, sredstava za uklanjanje grafita, staklenih površina, sredstava za uklanjanje tvrdokorne masnoće, imamo i veliki izbor mehaničkih stvari (razne krpe, spužve, mopovi, čistači podova svih veličina i dimenzija), strojeva i uređaja za čišćenje, razne vrste papirnatih ubrusa, sredstava za održavanje osobne higijene, sredstava za uklanjanje i sprečavanje kamenca i, što je jako bitno, veliki izbor mirisa za prostore.

Korištenjem naših proizvoda dobivate besplatnu edukaciju, cjelodnevnu tehničku podršku, educiramo Vaše osoblje sa novim načinima i aplikacijama iz segmenata čišćenja, higijene i kvalitetno obavljanje dezinfekcijskih postupaka. Naše osoblje je kvalitetno osposobljeno za pojedine segmente čišćenja, higijene i u bilo kojem trenutku možete dobiti pravu informaciju i pomoć u smislu uklanjanja nekih Vama možda nerješivih problema.

ZUBA d.o.o. - veleprodajno skladišteDistributeri smo velikoga broja proizvođača iz segmenta higijene, navesti ćemo samo neke, kao što su; Wepa Professional, Otto Oehme–Lorito, Eureka, Exive, Injecta, Poliboy, Santoemma, Meiko Professional, Prodifa, Lucart Professional, Carind, Vermop, Vectair, Well Done, Ampri, Air Scent ...

Naša je prednost da Vam u cjelini možemo ponuditi:
- poslovanje samo s jednim dobavljačem
- dostavu na lice mjesta i mogućnost plaćanja samo jedne fakture mjesečno
- smanjenje Vaših troškova

Nalazimo se na navedenoj adresi i brojevima telefona te ćemo odgovoriti na svaki Vaš upit i sastaviti Vam individualnu ponudu, prilagođenu Vašim potrebama.
Naše skladište se nalazi na Slavonskoj aveniji 65, 10360 Sesvete, gdje se možete uvjeriti na licu mjesta u naš asortiman robe i usluga.

U nadi da ćete kroz ovaj kratki sažetak prepoznati našu kvalitetu i stručnost unaprijed se zahvaljujemo.

Zuba d.o.o.

Prije čišćenja Nakon čišćenja

ampri.pngcarind.pngeureka.pngexive.pnginjecta.pnglorito.pnglucart.pngmeiko.pngpoliboy.pngprodifa.pngsantoemma.pngvectair.pngwelldone.pngwepa.png