Prodaja, servis i opremanje objekata profesionalnom opremom za čišćenje, higijenskim sustavima i opremom za ugostiteljstvo

Poštovani,

Ovim putem željeli bismo Vas informirati o našem poduzeću te Vas zainteresirati za moguću poslovnu suradnju.

ZUBA d.o.o. - dostavno voziloTvrtka Zuba d.o.o. osnovana je 1994. godine, a započela je s aktivnim radom početkom 2011. godine.
Nakon dugogodišnjeg rada i skupljanja iskustva u drugim tvrtkama jednostavno je bio potreban ovaj korak za aktiviranjem već postojeće tvrtke.

Zuba d.o.o. je tvrtka za cjelovitu opskrbu proizvodima za profesionalnu uporabu na području čišćenja i higijene kao i servisiranje iste i kompletne opreme u ugostiteljstvu. Ključni partneri Zuba d.o.o. su poslovni objekti, hoteli, restorani, servisi za čišćenje, zdravstvene ustanove, starački domovi, škole, dječji vrtići, prehrambene i druge industrijske grane.

Sva naša oprema i sredstva su profesionalna i samim time pružaju veliku ekonomičnost pri korištenju. Naše proizvode nije moguće naći u slobodnoj prodaji jer isključivo služe za profesionalce u ovom segmentu posla. 

Opširnije...

ampri.pngcarind.pngeureka.pngexive.pnginjecta.pnglorito.pnglucart.pngmeiko.pngpoliboy.pngprodifa.pngsantoemma.pngvectair.pngwelldone.pngwepa.png